Esküvő

Életünk nagy sorsfordulóinak sorában  a legszebb, leginkább emlékezetes házasságunk, családalapításunk napja. Mióta világ a világ, a párok és családjaik mindig megadták a módját” ennek a nem mindennapi eseménynek  része a különleges szertartás minden pillanatának hiteles, szép rögzítése. Ezek a képek a ceremónia minden résztvevője számára évtizedek múltán is előhívják az emlékezetes napnak az emlékét. Ugyanakkor az esküvő alkalmat kínál rendkívüli kis- és nagycsaládi képek készítésére is  ünnepélyesen vagy mókás viseletben, a nekünk legkedvesebb rokonokkal, barátokkal örökíttethetjük meg magunkat.

Stúdiónk azonban nem csupán dokumentálásra, hanem lendületes, élettel teli esküvői fotográfiák készítését is szívügyének tekinti az ifjú pár személyiségéhez alkalmazkodva, együtt alakítjuk ki azt a képet, amelyet a boldogság pillanatainak megörökítésével közösen teszünk különlegessé.

Esküvői csomagszolgáltatásaink:

Classic package

  • 200-250 darab  kreatív, az ifjú párról készített divatfotó jellegű kép. A 30 legszebb, kiválasztott fotót retusáljuk, ezeket is tartalmazza majd az Esküvői Könyv.
  • A szertartáson és a nap folyamán mintegy 250-300 felvételt készítünk  templomi és polgári esküvő, nászmenet, csokordobás, csoportképek családdal, barátokkal stb.). Ezen, úgynevezett “zsurnalista” fotók közül a kiválasztott 80 kép korrigálva, retusálva szintén a 15×21 cm-es, 30 oldalas Esküvői Könyvbe kerül a 30 darab “divatfotóval” egyetemben.
  • Könyveinket sablonok alkalmazása nélkül, egyedi grafikával, kifogástalan minőségben, fényes, matt vagy ezüstmetál fotópapír felhasználásával készítjük.
  • A csomag tartalmazza a teljes digitális anyagot, a nap folyamán készült összes fotóval.

A csomag ára: Hívjon!

Extra package

  • 200-250 darab kreatív, az ifjú párról készített divatfotó jellegű kép. A 30 legszebb, kiválasztott fotót retusáljuk, ezeket is tartalmazza majd az Esküvői Könyv.
  • A szertartáson és a nap folyamán mintegy 1000-1500 felvételt készítünk  templomi és polgári esküvő, nászmenet, csokordobás, csoportképek családdal, barátokkal, lakodalom, menyasszonytánc stb.). Ezen, úgynevezett “zsurnalista” fotók közül a kiválasztott 80 kép retusálva, szintén a 30×30 cm-es, 30 oldalas Esküvői Könyvbe kerül a 30 darab “divatfotóval” egyetemben.
  • Könyveinket sablonok alkalmazása nélkül, egyedi grafikával, kifogástalan minőségben, fényes, matt vagy ezüstmetál fotópapír felhasználásával készítjük.
  • A csomag tartalmazza a teljes digitálisanyagot, a nap folyamán készült összes fotóval.

A csomag ára: Hívjon!