Esküvő

Életünk nagy sorsfordulóinak sorában  a legszebb, leginkább emlékezetes házasságunk, családalapításunk napja. Mióta világ a világ, a párok és családjaik mindig ?megadták a módját” ennek a nem mindennapi eseménynek ? ennek része a különleges szertartás minden pillanatának hiteles, szép rögzítése. Ezek a képek a ceremónia minden résztvevője számára évtizedek múltán is előhívják az emlékezetes napnak az emlékét. Ugyanakkor az esküvő alkalmat kínál rendkívüli kis- és nagycsaládi képek készítésére is ? ünnepélyesen vagy mókás viseletben, a nekünk legkedvesebb rokonokkal, barátokkal örökíttethetjük meg magunkat.

Stúdiónk azonban nem csupán dokumentálásra, hanem lendületes, élettel teli esküvői fotográfiák készítését is szívügyének tekinti ? az ifjú pár személyiségéhez alkalmazkodva, együtt alakítjuk ki azt a képet, amelyet a boldogság pillanatainak megörökítésével közösen teszünk különlegessé.

Esküvői csomagszolgáltatásaink:

Classic package

  • 200-250 darab  kreatív, az ifjú párról készített divatfotó jellegű kép. A 30 legszebb, kiválasztott fotót retusáljuk, ezeket is tartalmazza majd az Esküvői Könyv.
  • A szertartáson és a nap folyamán mintegy 250-300 felvételt készítünk ? templomi és polgári esküvő, nászmenet, csokordobás, csoportképek családdal, barátokkal stb.). Ezen, úgynevezett ?zsurnalista” fotók közül a kiválasztott 80 kép korrigálva, retusálva szintén a 15×21 cm-es, 30 oldalas Esküvői Könyvbe kerül a 30 darab ?divatfotóval” egyetemben.
  • Könyveinket sablonok alkalmazása nélkül, egyedi grafikával, kifogástalan minőségben, fényes, matt vagy ezüstmetál fotópapír felhasználásával készítjük.
  • A csomag tartalmaz egy dvd lemezt is a nap folyamán készült összes fotóval.
  • Ajándék  100 db 13×18 as méretű fénykép.

A csomag ára: Hívjon!

Extra package

  • 200-250 darab kreatív, az ifjú párról készített divatfotó jellegű kép. A 30 legszebb, kiválasztott fotót retusáljuk, ezeket is tartalmazza majd az Esküvői Könyv.
  • A szertartáson és a nap folyamán mintegy 800-1000 felvételt készítünk ? templomi és polgári esküvő, nászmenet, csokordobás, csoportképek családdal, barátokkal, lakodalom, menyasszonytánc stb.). Ezen, úgynevezett ?zsurnalista” fotók közül a kiválasztott 80 kép retusálva, szintén a 30×30 cm-es, 30 oldalas Esküvői Könyvbe kerül a 30 darab ?divatfotóval” egyetemben.
  • Könyveinket sablonok alkalmazása nélkül, egyedi grafikával, kifogástalan minőségben, fényes, matt vagy ezüstmetál fotópapír felhasználásával készítjük.
  • A csomag tartalmaz egy dvd lemezt is a nap folyamán készült összes fotóval.
  • Ajándék  100 db 13×18-as méretű fénykép.

A csomag ára: Hívjon!